Nyártól négy új úti célra lehet utazni a Ryanairrel Budapestről

  A Ryanair ma négy új útvonalat jelentett be Budapestről: két új bolgár úti céllal is bővült a kínálat, Burgaszba és Szófiába is heti kétszer indulnak a gépek, míg Rodoszra heti három járat lesz, és a horvátországi Zadarba is elrepülhetünk heti két járattal.

  Zadar (Zára)Forrás: Ivan Vuksa/pixabay.com

  A cég közleményében azt is bejelentette, hogy a nyári menetrend részeként júliustól növekszik a járatsűrűség a népszerű üdülési célpontokra: Korfura 4, Mallorcára 3, Máltára 5, Nápolyba 4, Páfoszra 8, Tel Avivba pedig 11 járat közlekedik majd hetente.

  A bejelentést a Ryanair szokás szerint jegyakcióval ünnepli, aki április 3-án éjfélig foglal, az 7139 forinttól juthat helyhez, a járatok október végéig foglalhatók. A társaság ajánlata még most is él, mely szerint az utasok október végéig ingyen változtathatják meg lefoglalt utazásuk dátumát vagy célját.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek