700 útvonalat ígér a Ryanair a következő évi téli menetrendjében

Nagyon készül már a Ryanair az utazási zöld lámpára, a mai napon már a 2021/22-es téli menetrendjét is bejelentette, amely az október végétől induló utazások legnépszerűbb úti céljait tartalmazza. A légitársaság globális hálózatában több mint 700 útvonal található, a következő hetekben pedig olyan újabb célállomások bejelentését ígéri, amelyek télen is ragyogó napfényben úsznak.

Salzburgba repülne?Forrás: Nok Lek/Shutterstock

Így aztán a következő téli szezonban is indítanak közvetlen járatokat Szicíliába, Malagába, Ciprusra, Gran Canariara, és a görög szigetekre, Zákinthoszra, Korfura, Krétára; ahogyan az idén elmaradt síelést is bepótolhatják majd a téli sportok szerelmesei a Torinóba, Milánóba vagy pl. Salzburgba tartó járatokkal. És persze lehet majd városnéző, kulturális vagy gasztroélvezetekre fókuszáló hétvégékre menni Lisszabonba, Párizsba, Velencébe és még számos helyre, ahogy a légicég fogalmaz a közleményében, mintegy utalva arra, hogy a jövő téli szezon talán már tényleg mindenkinek az újrainduló utazásokról szól majd.

Vagy inkább Zákinthoszt választaná?Forrás: Katarzyna Tyl / Pixabay

A téli menetrend bejelentésének örömére a Ryanair akciózásba kezdett: minden, a 2021/22-es téli szezonban tervezett utazásokhoz foglalható jegyet most 29,99 euróért kínál, amelyeket február 14. vasárnap éjfélig lehet lefoglalni a légitársaság weboldalán. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek