Márciusban újraindulnak a Bécs-Budapest és München-Budapest járatok

Az Austrian Airlines március 29-től tervezi újraindítani Bécs-Budapest járatait, míg a Lufthansa március 25-től repül ismét München és Budapest között, áprilistól pedig bővítené járatainak számát a Frankfurt-Budapest útvonalon.

München is várja már a nyitástForrás: Michael Siebert / Pixabay

Az osztrák légitársaság heti 11 járatpárral tervez a nyári menetrend kezdetétől a foglalási rendszerek adatai szerint. Ezeket az útvonalakat Embraer E195-ös repülőgépekkel teljesítik majd. A Lufthansa egyelőre csak napi egy alkalommal repülne München és Budapest között, de az elérhető adatok szerint a március 25-i indulási dátum valós elképzelés lehet.

A két város között Cityline CRJ 900-as gépek közlekednek majd, de április elején egyes napokon nem indul járat - olvasható az Airportal.hu összefoglaló anyagában. A Lufthansa-csoporthoz tartozó Brussels Airlines szintén bejelentette, hogy március 28-tól heti négy járatot tervez indítani Budapest és Brüsszel között, a Swiss pedig Zürichből tenné ugyanezt, heti három járattal.

Bár a légitársaságok nagyon készülnek a nyári menetrendek összeállításával, az újraindulások dátuma és a tervezett heti járatszám bármikor változhat a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások függvényében. Számítani kell arra is, hogy akár az utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek