Az Alaska Airlines dolgozói vicces videóban parodizálnak egy retroslágert

A légitársaság vidám hangulatú zenei videóban hívja fel a figyelmet a biztonsági intézkedések betartására az 1980-as évekbeli, Safety Dance - Biztonsági tánc című szintipop-slágert parodizálva. (Az eredeti sláger azon apropóból született, hogy az énekest kiküldték egy klubból pogózás miatt.)

A videóban szereplő alkalmazottakat az Alaska Airlines munkatársai közül tánctudásuk és szereplési kedvük alapján választották ki, a koreográfiát a forgatás előtt otthon gyakorolták be - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

Mint az egyik résztvevő, Natalie, a Horizon Air utaskísérője elmondta, "a rendezőtől a koreográfiáig, a kamerákig, a zenétől a sminken át fodrászokig minden olyan volt, mint egy film forgatásán. A hétköznapokat izgalom és várakozás hatotta át, nagyon professzionális, jól szervezett munka volt, ez a legjobb élmények közé tartozik az életemben".

Michael, a Horizon Air földi szolgáltatója azt mondta: „Soha életemben még nem táncoltam. Arra koncentráltam, hogy odategyem magam a meghallgatáson, és mindent megtegyek azért, hogy felzárkózzak. Folyamatosan gyakoroltam, hogy sikerüljön.

Remélhetőleg az emberek figyelmét nem tereli el túlzottan a tánc az üzenetről, amely a maszkviselés és a kézmosás fontosságára hívja fel a figyelmet, és szó esik benne a légitársaság takarítási protokolljáról és a szellőzőberendezések megbízhatóságáról is.

 Leadkép forrása: Alaska Airlines/youtube.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek