Az év végétől minden nap indít járatot Budapestről a kínai légitársaság

Az év végén heti két-két új járatot indít Budapestről a China Eastern Airlines.

December végén két új úti célra lehet repülni a kínai légitársaság gépein. Hszianba és Csengtuba hetente két-két járat közlekedik majd a magyar fővárosból, ezek a járatok továbbrepülnek Sanghajba is. De emellett megmarad a heti három közvetlen Sanghaj – Budapest járat is. A Shanghai Airlines Boeing 787-9 Dreamlinerei a hét minden napján közlekednek majd Budapestre.

SanghajForrás: godfukuoka/Pixabay

A menetrend így szerint a következőképpen alakul. A Budapest – Hszian – Sanghaj vonalon december 30-tól hetente kétszer lehet majd utazni: a gépek hétfőn és csütörtökön közlekednek majd. A járatokat teljesítő Boeing 787-9-es repülőgépek 19.30-kor érkeznek Budapestre, majd 21.35-kor szállnak fel Hszian és Sanghaj irányába. Hszianban valamivel több mint 2 órát állnak a járatok oda és visszafelé is.

A Budapest – Csengtu – Sanghaj járat is kétszer repül, méghozzá keddenként és szombatonként. Ezeket a járatokat is a Shanghai Airlines Dreamlinerei teljesítik. A repülőgépek 19.40-kor szállnak le Budapesten, majd 21.40-kor indulnak vissza Csengtu és Sanghaj irányába. Csengtuban a járatok másfél-két órát várakoznak oda és visszafelé is.

És megmarad a Sanghajba hetente háromszor induló közvetlen járat is. A gépek szerdán, pénteken és vasárnap közlekednek: hajnali 5 órakor érkeznek meg Budapestre és 11.30-kor szállnak fel a sanghaji Putung repülőtér irányába, írja az AIRportal.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek