6, 9 és 12 órára is vehet ki szobát ebben a reptéri hotelben

  A londoni Heathrow 3-as termináljának érkezési oldalán nyílt meg az a reptéri hotel, melynek különlegessége, hogy 6, 9 és 12 órára is vehetnek ki itt szobát a vendégek. Az Aerotel Heathrow Terminal 3 a hét minden napján 0-24 órában nyitva van, így bármikor érkezik is az utazó a reptérre, lesz hol lepihennie.

  Aerotel reptérForrás: Aerotel/Facebook

  A koncepciót korábban is kipróbálták már, és nagyon jól működik, mert azoknak is ideális lehetőséget biztosít a lazításra, akiknek hajnalban, vagy épp késő este indul a gépe – ráadásul nem egy egész napot, hanem csupán néhány órás tartózkodást kell kifizetniük. Mivel általában kora délutántól másnap késő délelőttig kell a szobákért fizetni, egy néhány órás átszállás esetében például nem lenne értelme bejelentkezni. Repterek esetében ez a megoldás nem működik jól, ezért találták ki az újfajta rendszert.

  Az Aerotelhez hasonló szállodák működnek a világ több nagyvárosának repülőterein is, például Szingapúrban, Adu Dhabiban, Tokióban, Hong Kongban és Frankfurtban, írja a Turizmus.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!