Veszekedés a levegőben: kényszerleszállást kellett végrehajtani egy Tenerifére tartó repülőnek

  Múlt pénteken egy Manchesterből Tenerifére tartó repülőn hét angol turista annyira összeveszett, hogy a kapitánynak kényszerleszállást kellett végrehajtania Faro repülőterén, írja az El País. 

  Mikor az Easy Jet felszállt Manchesterből fedélzetén a turistákkal, még rend volt a világban. A légiutaskísérők mosolyogva mutatták meg a biztonsági előírásokat, majd tolták étellel-itallal megpakolt kocsijukat a napsütéses spanyol szigetre utazó nagyközönség sorai között.  

  Forrás: Pixabay

  A probléma kicsivel később kezdődött, amikor hét angol turista közül kettő férfi egyre hangosabban vitatkozott, majd felálltak és úgy üvöltöztek egymás szemébe. Szinte már tettlegességig vitték a vitát, amikor a légiutaskísérők és utasok próbálták nyugtatni őket. Az átmeneti nyugalom után az utazás későbbi részében újabb szóváltás kezdődött, és egy szemtanú elmondása szerint a két vitázó egyike a köztük lévő női utas szeme közé köpött. 

  A kapitány ez után döntött a kényszerleszállás mellett. A rendbontókat a rendőrség elszállította a helyszínről.

  Forrás: Andrew Balcombe/Shutterstock

  A légitársaság így kommentálta a történteket:

  „Noha ezek az események ritkák, nagyon komolyan vesszük őket, és nem toleráljuk a fedélzeten elkövetett visszaélésszerű vagy fenyegető magatartást. Az ügyfelek és a személyzet biztonsága és jóléte a legfontosabb prioritásunk. " Miután a vitát okozók leszálltak, a repülőgép folytatta útját, és probléma nélkül megérkezett Tenerifére. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!