Kirúgták a nőt, miután a neten kritizálta a konkurens stewardesseket

Kirúgták a LOT-tól a légiutas-kísérők munkáját irányító igazgatót, miután a neten erős megjegyzéseket tett a British Airways stewardesseire – adta hírül az Airportal a történetet, melyről néhány napja a Fly Guy's Cabin Crew Lounge Facebook-oldal számolt be. Bejegyzésükben azt írták, a Katarzyna Richter névre hallgató nő a neten cikizte a British Airways légiutas-kísérőit.

Forrás: Matej Kastelic/shutterstock.com

A nő a személyzet engedélye nélkül fényképet készített róluk munka közben, majd azokat feltöltötte a Facebook-oldalára és mindenki számára olvasható posztban azt írta kommentárnak, hogy a személyzet ápoltsága kifogásolható, a cipőjük koszos, egyenruhájuk túl szűk, tokájuk van, fogaik rohadnak és a frizurájuk is kócos. Ezután a magát a LOT-nál a légiutas-kísérők munkáját irányító igazgatónak leíró Richter azt is felvette, hogy vajon a munkájukban is olyanok-e, mint ahogyan kinéznek, és feltette követőinek a kérdést, hogy ők is a külsejük alapján ítélik-e meg a légiutas-kísérőket. A bejegyzést azóta alkotója törölte.

A korábban arab légitársaságoknál dolgozó nőt ezután viselkedése miatt kiosztották a közösségi médiában, de azzal védekezett, hogy az arab légitársaságok sokkal jobban figyelnek a személyzet külső megjelenésére, emiatt jobban észre veszi a hiányosságokat. A lengyel Fly4Free információi szerint munkáltatója sem volt elnéző dolgozójával, viselkedése miatt kirúgták a légitársaságtól.

A LOT amellett, hogy sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatban, azt közölte a lappal, hogy a légitársaság alapelveivel és elvárásaival szöges ellentétben állnak Richter szavai, viselkedése elfogadhatatlan, így azonnali hatállyal kirúgják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek