Izzó fémdarabok potyogtak egy repülőből Róma közelében

  A Róma melletti Fiumicino reptérről szállt fel az a gép, melyből apró fémdarabok hullottak egy közeli településre.

  A Norwegian Rómából Los Angelesbe tartó járatának teljesítő Boeing 787-8 Dreamliner pilótái hajtóműhibát jelentettek, nem sokkal a felszállás után. A gép rövid ideig a levegőben várakozott majd visszatért Róma Fiumicino repterére. A gép minden gond nélkül landolt, a fedélzeten lévő 298 utas és a személyzet tagjai közül senki nem szenvedett sérülést. A repülés mindössze 25 percig tartott, írja az AIRportal.hu.

  A reptér közelében fekvő település lakói, pontosabban épületei azonban csúnyán megsérültek az incidens miatt. A Dreamliner körülbelül 200 méter magasan repült el az olasz Isola Sacra felett, miközben hajtóművéből 5-10 centis izzó fémdarabok hullottak alá.

  A fémdarabkák 25 autót és 12 házat találtak el, és anyagi károkat is okoztak. Szerencsére senki nem sérült meg: bár egy ilyen szilánk egy embert is eltalált, a hírek szerint az ijedtségen kívül más baja nem esett.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!