A British Airways biztonsági okokra hivatkozva minden kairói járatát törölte

  Biztonsági okokból ezen a héten nem indít járatot Kairóba a British Airways.

  A British Airways világszerte elemzi a biztonsági helyzetet az összes olyan repülőtéren, ahova gépei közlekednek, most pedig hét napra elővigyázatosságból felfüggesztette az összes Kairóba közlekedő járatát. A British Airways a múlt hét közepén tartott biztonsági auditot a kairói reptéren, és ez alapján döntött a járatok törléséről.

  A héten biztosan nem visz senkit egyiptomi vakációra a British AirwaysForrás: 8moments/Pixabay

  A légitársaság nem közölt arról részleteket, hogy pontosan milyen problémák miatt tartották indokoltnak a járatok felfüggesztését, mivel biztonsági kérdésekről nem nyilatkoznak, írja az AIRportal.hu.

  A járatok törlése kapcsán igazán az a furcsa, hogy a kairói repteret nem értesítette a brit légitársaság, nyilatkozta az egyiptomi reptér szóvivője. Angol oldalon sem jártak jobban az utasok. Ők egy, a Heathrow reptéren kiosztott tájékoztatóból értesültek arról, hogy nem száll föl a gépük; a légitársaság szálloda vouchereket osztott ki azok között, akiknek törölték a járatát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!