Féláron vonatozhatunk a Visegrádi Palotajátékokra

  A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 2019-ben július 12-től 14-ig tartanak. Ez alatt az időszak alatt a MÁV-START és a GYSEV az utazók számára 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi vasútállomásról Nagymaros-Visegrád állomásra. Innét révvel lehet átkelni a tudunk tovább közlekedni Visegrádra - áll a sajtóközleményben és a Palotajátékok oldalán.

  Forrás: Andor Schober/ Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok / Facebook.com

  A kedvezmény alapesetben másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat (gyors, IC, EC pótdíjat), illetve helyjegyet meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazást legkorábban július 11-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 15-én éjfélig kell befejezni.

  Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló karszalagot felmutatják. Ennek hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!