Amerikában nehéz lesz repkedni a hétvégén

  Nemcsak a magyar közutak bénulnak meg húsvétkor az útrakelők tömegétől, hanem az amerikai repterek is. Legalábbis a USA Today cikke szerint több mint 4800 légijárat késett, 840-et pedig töröltek eddig. Persze a tömeg mellett legalább olyan fontos körülmény,

  hogy rossz idő várható Amerikában.  

  Dallas szívta meg a legjobban, a két repterén együtt 106 járatot töröltek, míg a másik texasi nagyvárosban, Houstonban 70 járatról kellett lemondani az utasoknak. Dallasban már szerdán 365 gép maradt a földön a heves viharok miatt, amik nem hagynak alább. Péntek környékén érkezik az utánpótlás.

  .Forrás: AFP/Getty Images/Bruce Bennett

  A hétvégén annyira komoly lesz az időjárás, hogy a heves szél és a tornádók kialakulása se kizárt a rengeteg eső mellett. A helyzet leginkább a Mexikói-öböl partján lévő államokat érinti majd, Texas mellett Mississippit és Louisianát, de a Tennessee és Ohio folyók völgye is kaphat az égiektől.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!