Unatkozom, rajzolta az égre a feliratot a pilóta

Nagyon unhatta magát az ausztrál pilóta tesztrepülése során, ugyanis kitalált magának egy útvonalat. Ezt lekövette a nyomkövető berendezése is, ami kirajzolta a megtett repülés útvonalát. A végeredmény pedig egy égre rajzolt felirat lett:

I'm bored, magyarul Unatkozom.  

Az Independent cikke szerint egy adelaide-i pilótaiskola frissen végzett pilótája tesztelt egy új gépet, eközben írta ki az üzenetet. A feladata valóban nem volt izgalmas: egy propelleres géppel kellett azonos sebességen repülnie két órát.

Unatkozó pilóta felirata Adelaide felettForrás: Independent/Flight Radar 24

Ennek megfelelően az égre karcolt felirat betűi is több kilométeresek lettek, persze virtuálisan, a készüléken kirajzolódva. Az eset Dél-Ausztráliában történt hétfő reggel 9-12 óra között. A lap hozzáteszi, a pilóta béna fallikus szimbólumokat is rajzolt a géppel.

Pine Pienaar, a repülőiskola igazgatója azt mondta, nem fogják szankcionálni a tettet. Ha egyszer a pilóta unta magát, akkor ez van, ilyenek a fiatalok. A lap megemlékezik róla, hogy tavaly a New York-i rendőrség pilótái rajzoltak az égre péniszt, hogy így jelezzék, elegük van a főnökükből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek