A levegőben lett rosszul a pilóta, azonnal le kellett szállnia a gépnek

  A levegőben lett rosszul a pilóta, azonnal le kellett szállnia a gépnek

   A repülőút kellős közepén, Newcastle-ből Ciprus felé lett rosszul egy utasszállító pilótája. Az utasok már csak azt látták, hogy a férfi a gép padlóján fekszik, a mellékhelyiségek közelében - írja a Mirror brit napilap internetes kiadása.

  Elképzelhetjük, mit éltek át a Thomson járatának utasai, amikor utazó magasságban egyszercsak kinyílt a pilótafülke ajtaja, a személyzet pedig kihúzza onnan, majd a földre fekteti a szemmel láthatóan rossz állapotban lévő pilótát.

  Miután közölték hogy vészhelyzetről van szó, és kényszerleszállást kell végrehajtani, a fedélzeten pánik tört ki.

  A bejelentés után alig több mint negyed órával szerencsére gond nélkül landolt a gép Bulgáriában, Szófia repterén. A személyzet profin kezelte a nehéz helyzetet - mondta egy szemtanú a lapnak.

  Idilli kép LarnakánFotó: Georgia / Flickr

   Ami ezután következett, az már jóval problémásabb volt - már ha lehet ezt fokozni. A Bulgáriában rekedt, Larnakába igyekvő nyaralóknak először senki nem mondott semmit. Három órán át várakoztak a reptéren, méghozzá jó ideig ugyanabban a repülőgépben, ahol a pilóta rosszul lett. Később sikerült eljutniuk szállásokra, de még ekkor sem tudtak semmit arról, hogyan és mikor folytathatják útjukat.

  A férfit később kórházba szállították, állapota felől egyelőre nincs hír. A légitársaság szóvivője az eset után annyit közölt, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy eljuttassák az utasokat végcéljukhoz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!