Budapestre jön a flydubai!

Az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett légifuvarozó. jövő év júniusától tervezi új budapesti járatának indulását, de jegyeket már 2018. december 18-tól lehet foglalni. Bár a flydubai nem tartozik közvetlenül az Emirates légitársaság cégcsoportjába, de a code-share rendszernek köszönhetően, a Magyarországról Dubajon át közlekedő utas akár az Emirates járataira is tud átszálló jegyet foglalni, és a feladott poggyászát is automatikusan továbbítják - olvasható a flydubai sajtóközleményében.

Forrás: flydubai

A flydubai flottája hatvan gépet számlál, a Budapesti üzemelést a legmodernebb tagjával, a Boeing 737-8MAX típusú gépekkel kezdi meg. A tervezett menetrend szerint a flydubai gépe késő délután indul majd Dubajból (17:35kor) és 21:30-ra ér Budapestre. A gép itt pontosan két órát tölt el, majd 23:30-kor indul vissza, és mintegy öt és fél órás repülést követően helyi idő szerint 7:05-re érkezik a Dubai International (DXB) repülőtérre.

Forrás: flydubai

A flydubai gépein 10 business és 156 turista osztályú helyet kínálnak; az új járat pedig naponta közlekedik majd a magyar főváros és az emirátusok legnagyobb légikikötője között. A reggeli érkezésnek köszönhetően pedig a tovább utazók elérhetik majd az Emirates által kínált járatokat Ausztrália, Thaiföld, Japán és India irányába. A flydubai azonban ezen kívül is sok átszállási lehetőségeket kínál majd a saját rendszerén belül, hiszen Dubajból 95 célállomásra, számos kedvelt óceáni üdülőhelyre repülnek, és kínálatukban indiai, pakisztáni, és afrikai egzotikus úti célok is szerepelnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek