Egy Emirates gép összes utasa karanténba került influenza miatt

  Influenzát állapítottak meg csütörtökön az Emirates légitársaság előző nap New Yorkba érkezett dubaji járata tíz utasánál a kórházban.

  Mind a tíz ember kórházban marad a végleges eredményekig - erősítette meg New York város szóvivője, mivel néhány teszteredmény nem volt egyértelmű esetleges más vírusokkal kapcsolatban. 

  Forrás: Budapest Airport

  Az Egyesült Államok járványügyi központja szerdán vonta többórás karantén alá New Yorkban a Dubajból érkezett repülőgépet, miután kiderült, hogy többen megbetegedtek az utasok közül. A jelentések szerint legalább 19-en voltak influenzásak az érkezés pillanatában, ebből kilencen elutasították az orvosi ellátást – írja a Travel and Leisure.

  A kétszintes repülőgépen 520-an voltak, akik közül néhányan köhögésre, torokfájásra és lázra panaszkodtak.

  A New York-i polgármesteri hivatal tudatta, hogy a repülő Mekkában is leszállt, ahol influenzajárvány van kitörőben, és lehet, hogy ez okozta a megbetegedéseket. A New York-i terrorelhárítás közölte, hogy "orvosi esetről" van szó.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek