Egy bő hónapig repült csak a MyWay Airlines járata

  A MyWay Airlines Tbiliszi-Budapest járata október 29-én indult el, de december másodikán már fel is függesztették, írja a Turizmusonline.hu a légitársaság magyarországi ügynökétől, a CE Aviation Service-től kapott információk alapján.

  A Tbiliszi-Budapest járat leálltForrás: Free-Photos/Pixabay

  A Tbiliszi-Budapest járat hetente kétszer közlekedett a grúz és a magyar főváros között. A légitársaság befektetőinek célja az volt, hogy jelentős flottafejlesztéssel hálózati légitársaságként Tbilisziben kössék össze a keleti és a nyugati városokat.

  Az alig féléves grúz légitársaság nemcsak budapesti, hanem kijevi és római járatait is leállította. A kínai hátterű, ugyancsak fiatal légitársaság két Boeing 737-800-assal üzemeltett járatait, melyek megszűnése érzékenyen érintheti a térségbe utazókat, vagy utazást szervezőket - többek között a sítúrák esetében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!