Ilyen Dreamlinerek járnak májustól az USA-ba Budapestről is

Mint korábban hírül adtuk, a LOT lengyel légitársaság jóvoltából májustól ismét lesz közvetlen járat Budapestről az amerikai kontinensre, azon belül pedig New York-ba és Chicagóba. A lengyel légitársasághoz már megérkeztek a Dreamlinerek, melyek ezt az útvonalat fogják repülni.

Ez természetesen azt is jelenti, hogy az új Boeing 787-9 típusú gépek közül a Liszt Ferenc repülőtéren fog állomásozni két forduló között. A gép számos új funkcióval és térkialakítással rendelkezik, valamint összesen 42 db plusz ülőhellyel.

A Boeing 787-9-es egy esős naponForrás: Facebook

A fedélzeten 294 utas foglalhat majd helyet. A Business osztályon 24 utas fejenként 190 centiméter hosszú helyet tudhat majd magáénak. A teljesen kinyitott ágy mellé az utasok egy gombnyomással bekapcsolhatják a "Ne zavarj" funkciót. Az ággyá alakítható székek szinte teljesen megegyeznek a 787-8 típusú gépeken megszokott Business osztály székeivel.

A Premium Economy osztályon 21 utas repül majd, és összesen 106 centiméter hosszú tér áll az egyes utasok rendelkezésére, míg az Economy osztályon ülő 249 utasnak fejenként 79 centiméteres tér jut. Az ülések háttámláján 26 centiméteres átmérőjű, érintőképernyős monitorok lesznek, melyekhez szintén érintőképernyős távirányító is jár. A fülhallgatók aljzatát zajcsökkentő funkcióval látták el, és minden székhez tartozik USB-port és konnektor is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek