Ráér később is kitalálni, kivel utazik együtt a Wizz Air járatán

  Ráér később is kitalálni, kivel utazik együtt a Wizz Air járatán.

   

  A Wizz Air bemutatta új, Rugalmas útitárs szolgáltatását, amellyel a foglaláskor nem szükséges minden utas nevét megadni. Az innovatív új terméket azok számára tervezte a légitársaság, akik jó előre szeretnék bebiztosítani utazásukat a legalacsonyabb viteldíjakon, de még nem tudják pontosan, kik lesznek az útitársaik.

  Fotó: Wizz air

  A Rugalmas útitárs szolgáltatás megvásárlásakor a WIZZ ügyfeleinek csak egy utas nevét kell megadniuk, de akár kilenc további utas jegyét is lefoglalhatják. A további neveket bármikor hozzá lehet adni az online foglaláshoz, mielőtt az online utasfelvételre sor kerülne. A Wizz Air új Rugalmas útitárs szolgáltatása személyenként és irányonként mindössze 3150 forintért elérhető. A szolgáltatás részletes leírása itt található.

  A Wizz Air folyamatosan törekszik szolgáltatásai és termékkínálata bővítésére, hogy még jobban kielégítse a gyakori utazók igényeit, és nagyobb rugalmasságot biztosítson a foglalás során. A mai bejelentés az innovatív Viteldíjzárolás termék bemutatását követi, amellyel az ügyfelek 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját a tetszés szerint összeállított csomagban. A légitársaság ezeken túl is számos más szolgáltatással segíti az ügyfeleit, hogy a legtöbbet hozzák ki utazásukból, ezekről a Wizz Air honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!