Zárolható viteldíjat vezet be a Wizz Air

Zárolható viteldíjat vezet be a Wizz Air

 A gyakori utazóknak szeretne kedvezni ma bejelentett újításával a Wizz Air, amelynek lényege, hogy a repülőjegy vásárlók 48 órára rögzíthetik választott a útj viteldíját. Az új szolgáltatás ára személyenként és irányonként 950 forint.

Fotó: Wizz AirForrás: Travelo

 A zárolás csak az indulási dátum előtt több mint hét nappal elvégzett foglalások esetén alkalmazható, retúr foglalás esetén az első út időpontjától számítva.

Maga az opció a www.wizzair.com oldalon érhető el, akár több utasra szóló foglalásoknál is. A rögzítés után a választott út, az utasok neve illetve száma viszont már nem módosítható - derül ki a légitársaság közleményéből.

A foglalás véglegesítése érdekében a jegyet 48 órán belül ki kell fizetni bankkártyával vagy a WIZZ-számla egyenlegének terhére, a "Foglalások" oldalon. Ellenkező esetben a rögzített viteldíj automatikusan törlődik. A diszkont légitársaság újításának nagy előnye tehát, hogy zárolással az ár 48 óráig változatlan marad, ami jócskán megkönnyíti a repülőutak büdzséjének megtervezését.

A Wizz Air nemrégiben jelentette be, hogy október végétől minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász, ami szintén sok stressztől megkíméli a spórolós utazókat. A Budapestről elérhető városok listája pedig folyamatosan bővül: június óta heti két járat közlekedik Kazahsztán fővárosába, augusztus végétől pedig Szentpétervárra juthatunk el közvetlen járattal. Ősztől a marokkói Agadirba is elrepít minket a Wizz, a jövő tavaszi szezonban pedig elindítja heti két közvetlen járatát Norvégia egyik nagyvárosába, Stavangerbe, illetve heti ötször repüli majd a Budapest-Bázel útvonalat is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek