A világ legstílusosabb légikísérői haute couture-ben járnak

  A világ legstílusosabb légikísérői haute couture-ben járnak.

  Nos, igaz, hogy a Virgin Airlines sztyuvijai is Vivienne Westwood-ot hordanak, de a kínai Hainan légitársaság meggyőződése, hogy mégiscsak az ő légikísérői a legstílusosabbak e pillanatban a világon, írja a CNN.

  Kelet és Nyugat találkozik - A galériáért kattintson a képre!
  Galéria: A világ legstílusosabb légikísérői
  Fotó: Hainan Airlines

  A hagyományos kínai öltözékek és a nemzetközi divat összeházasításából olyan kollekció született, mely után mindenki megfordult a párizsi fotózás alatt az utcán. Lawrence Xu kínai sztárdizájner az elegáns kínai ruhát, a cheonsan-t a nyugaton megszokott pelerinnel és sapkákkal kombinálta. A pasztelszínű ruhákat finoman cizellált felhők, megtörő hullámok és hegyek díszítik.

  A Hainan légitársaság, mely a Skytrax értékelése szerint a világ kilencedik legjobb légitársasága, két évet szánt a tökéletes egyenruha megalkotására. Xu körülbelül ezer tervet készített, és számtalanszor konzultált a légitársaság képviselőivel, míg elkészült a végleges verzió. A kollekciót a párizsi divathéten mutatták be nagy sikerrel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!