Felszállt a Wizz Air első Budapest-Asztana járata

  Felszállt a Wizz Air első Budapest-Asztana járata

   

  Ma indította el első, Budapest-Asztana útvonalat bejáró gépét a Wizz Air, amely mostantól hetente kétszer, csütörtökönként és vasárnaponként repül Kazahsztán fővárosába. A további járatokra 17 990 forinttól kezdődően lehet jegyet foglalni a légitársaság weboldalán.

  Asztana, Kazahsztán fővárosa ipari, üzleti és technológiai központ. Idén Asztanában rendezik a világkiállítást, amelynek témája: A jövő energiája, és ahova közel 3 millió látogatót várnak június és szeptember között.

  Asztanai Bajterek-emlékmű, ahol a komoly személyi kultusszal övezett Nazarbajev elnök aranyba öntött kézlenyomatát is kiállítottákFotó: Ken and Nyetta / Wikipedia

  Asztana már a 10. úti cél, amelyet a Wizz Air 2017-ben új útvonalként indított Budapestről, és hamarosan elindul három további útvonal is: Szentpétervárra, Bordeaux-ba és Frankfurtba. Az idén induló járatok között van Faro, Hannover, Bergen, Lemezia Terme, és olyan nyugat-balkáni célpontok, mint Szkopje, Podgorica, Pristina, Szarajevó és Tirana.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Zárolható viteldíjat vezet be a Wizz Air 
  Negyvennyolc óráig még szabadon vacilálhatunk, melyik jegyet foglaljuk.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!