Ráér júniusban? Ennél olcsóbb világkörüli jegyet még nemigen láttunk

  Ráér júniusban? Ennél olcsóbb világkörüli jegyet még nemigen láttunk

  Ráér júniusban egy világkörüli útra? És le tudja most foglalni a jegyet? Egy nemzetközi repjegyportál, az Airfare Spot által február 15-én összeállított világkörüli jegy ugyanis most mindössze 877 dollárért foglalható.

  Az általuk készített útiterv június 5-én indul a New York-Párizs járattal. De mivel nem egy jegyről, hanem különálló, egyesével foglalható szakaszokról van szó, Párizsban is becsatlakozhatunk, ekkor azonban utazásunk végére kell váltanunk a NYC-Párizs vonalra egy jegyet. Párizsba pedig könnyedén eljuthatunk fapadossal Budapestről.

  Kuala Lumpur: lesz mit néznünkFotó: Muhammad Fakrul Bin Jamil / Getty Images Hungary

  A világkörüli utat úgy állították össze, hogy minden érintett városban legyen időnk kényelmesen körülnézni. A javarészt diszkont légitársaságok ajánlataiból összeállított utazás a következőképpen alakul, az említett New York-i indulással: Reykjavík gyors érintésével Párizs, ahol két napunk van, majd tovább Dubajba június 8-án. Innét június 12-én repülhetünk tovább Kuala Lumpurba. Itt is lesz néhány napunk, ami szerencsés, tekintve, hogy itt megtaláljuk egész Ázsiát egyetlen városba sűrítve, majd június 16-án manilai átszállással utazhatunk vissza New York-ba. A manilai csatlakozás huszonkét órát biztosít a Fülöp-szigetek fővárosában, úgyhogy itt is lesz alkalmunk körülnézni. Ezzel a körutazással összesen 4186 kilométert jegyezhetünk fel a számlálós noteszünkbe, mindössze (a mai árfolyamon) 255 ezer Forintért.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!