A pilóták is bemondják a foci Eb eredményeit

  Nem kell végigizgulniuk a repülőutat azoknak, akik kedvenc csapatuk mérkőzése alatt kénytelenek utazni. Az easyJet pilótái a torna ideje alatt is informálják az utasokat a mérkőzések eredményeiről.

  A labdarúgó Európa-bajnokság eredményei az easyJet lutoni vezérlőközpontjából, az ACARS adattovábbító rendszer segítségével jutnak el a fedélzetre. Ez az egyedüli módja annak, hogy kommunikációt létesítsenek a 10 000 méter magasan repülő géppel. Az eredményeket minden utas megtudhatja az easyJet személyzetétől, ha kíváncsi rájuk - olvasható a légitársaság közleményében.

  Fotó: easyJet

   Spoiler alert a levegőben

  Gondoltak azokra is, akik inkább utólag néznék vissza a teljes mérkőzést. Ezért a fedélzeten figyelmeztető jelzést adnak le az eredmények bemondása előtt. Így mindenki maga döntheti el, hogy azonnal meg akarja-e tudni az eredményt, vagy megvárja vele a landolást.

  Az easyJet június 10. és július 10. között futballrajongók százezreit szállítja a mérkőzéseknek helyet adó francia városokba, így többek között a Budapestről közvetlenül elérhető Lyon városába is, ahol június 22-én játszik a magyar csapat a portugálok ellen. Csak az Egyesült Királyságból negyedmillióan utaznak a légitársasággal a torna ideje alatt, többségük azért, hogy a helyszínen követhesse a nemzeti válogatott játékát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!