Olcsó francia hegyi szállásokon szurkolhatunk az EB idején

Legalábbis néhány napra olyan jóárasított EB Falu-t rendeznek be a francia hegyvidéken, ahol azok is szurkolhatnak a magyar válogatottnak, akiknek nincs jegyük egyetlen EB meccsre sem a stadionokban.

 

Ilyen alpesi apartmanokban szállásolják el a szurkolókat

Fotó: EB Falu


Június 17. és 24. között, a franciaországi Puy St. Vincentben rendezik meg az EB Falu rendezvényét, ahol nemcsak a Magyar Labdarúgó Válogatottnak lehet szurkolni, de a szervezők szerint kikapcsolódni és szórakozni is lehet - ez derül ki a Neckermann Magyarország, a Friends Club Hungary Kft. és a Naturelle sportegyesület közleményéből.

A cél, hogy a rendezvényre ne csak, mint egyszerű, kivetítős, sörpados eseményre gondoljunk, hanem egy különleges lehetőségeket kínáló, zenés, sportos, kulturális élményeket is nyújtó fesztiválra, és egyben az EB-re utazó magyar vendégek legideálisabb szálláshelyére is.

A szálláshoz ilyen panoráma és egy picit nagyobb kültéri medence is jár

Fotó: EB Falu


A jeggyel rendelkező szurkolóknak ugyanis a városi szállásokhoz képest sokkal kedvezőbb árú, stílusos alpesi szállást ajánlanak. A télen és nyáron egyaránt nyitva tartó Puy St. Vincent régióban az EB idejére is önellátós, kültéri medencés apartmanokat ígérnek, a társaság méretétől függően 4-6-8-10 ágyas, erkélyes vagy teraszos faházakban elszállásolva az érkezőket. Az EB Falu ideje alatt a tervek szerint különböző sportbajnokságok, vezetett hegyi túrák és fakultatív buszos kirándulások is lesznek, többek között például az alig néhány óra alatt megközelíthető lélegzet elállító Provance vidékére, valamint Nice, Cannes és Monaco városaiba.

Utazási csomagok

Azok, akik március 12-ig lefoglalják útjukat, 339 euróért (kb. 105 ezer forint) tehetik ezt, amely összeg tartalmazza az utazást, a szállást és a programokon való részvételt. Akiknek van jegyük a meccsekre, azoknak a buszos transzfer plusz 25 euróba fog kerülni Lyon és Marseille városába. Akik nem tudnak egy teljes hetet kinn tölteni, azok választhatják majd a négy napos csomagot, akik viszont egybekötnék egy hosszabb kinn tartózkodással a szurkolást, azoknak 10 napos csomagot is tudnak ajánlani.

Emellett a szórakoztatásról is gondoskodnak: olyan foci közeli előadók lépnek fel többek között az EB faluban, mint Hevesi Tamás, a Hevesi Happy Band, Arató András és a populáris elektronikus zenében utazó ESD, valamint DJ Whiteboy.

További információt az utazásról, a szállásokról és a programokról az EB Falu oldalán talál.

Újabb cikkünk ebben a témában:
A franciaországi helyzetre figyelmeztetik a foci EB-re utazókat - 2016.05.18.
Franciaországban szükségállapot van érvényben, a terrorfenyegetettségi szint a legmagasabb fokozatú, a rendőrség, a csendőrség és más rendvédelmi szervek szükség esetén határozottan és szigorúan lépnek fel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek