Ilyen menők az Emirates új ülései

Az Emirates a világ legrangosabb turisztikai rendezvényén, a berlini Internationale Tourismus Börse-n (ITB) mutatja be a Boeing 777-es új Business osztály üléseit.

 

Fotó: Emirates

Az Emirates a kiállításra önmagában is egy látványos, Végtelen Lehetőségek fantázianevű futurisztikus, háromemeletes standdal érkezett. A különleges dizájn oka, hogy az érdeklődők testközelből láthassák a légitársaság ikonikus fedélzeti megoldásainak egy részét és egyben kipróbálhassák az új Business Class üléseket is. Ezeken az üléseken először majd az új Boeing 777-300ER típusú gépek utasai ülhetnek novemberben.

Fedélzeti standFotó: Emirates

Az új, 182 centiméter hosszú ülések teljesen vízszintes helyzetbe dönthetőek, ergonomikusan kialakított fejtámlával rendelkeznek, és az érintőképernyő segítségével pillanatok alatt ággyá vagy üléssé alakíthatóak. A továbbfejlesztett Business osztályt az iparág egyik legnagyobb, 23 inch átmérőjű fedélzeti képernyőjével és az egyébként díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató-rendszerével szerelték fel, az ülésekhez pedig minibár tartozik.

Virtuális valóság standFotó: Emirates

A kiállítási standon a First osztály privát lakosztályait és az Economy osztály kényelmes üléseit is kipróbálhatják a látogatók, de láthatják az A380-as típusú gépek két jellegzetes fedélzeti termékét: a First osztály Shower Spa egységét és az ikonikus Emirates A380 Lounge-ot. Utóbbi tökéletes fedélzeti találkozópont a First és a Business osztályon utazóknak, most pedig a börze látogatói is kipróbálhatják - olvasható a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek