Menő fejhallgató jár az Emirates utasainak

Menő fejhallgató jár az Emirates utasainak

Az Emirates új, formatervezett fejhallgatót kínál díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszeréhez az Economy Class-en utazóknak. Június végén minden A380-as Emirates gépen, és a tervek szerint az év végéig a Boeing 777-eseken is elérhető lesz az új felhallgató, amely jobb hangminőséget és intenzívebb környezeti zajszint-csökkentést biztosít – írja közleményében a légitársaság.

 

Fotó: Emirates

Az új, téglalap alakú fejhallgatók ergonomikus kialakítása és prémium minőségű szintetikus bőrből készült fülpárnái kényelmesebbé teszik a használatot, ami a hosszú repülőutakon lehet igazán fontos. A légitársaság a legkisebb utasoknak is új fejhallgatót kínál, amellyel 75 gyerekműsoros csatorna programjait élvezhetik az ice rendszerben. A digitális szélesvásznú ice rendszerrel az Emirates utasok több mint 2000 csatorna, 500 nemzetközi film, több száz órányi sorozat és több ezer órányi zenei program közül válogathatnak.
Az Emirates a kisebb fejpánttal készült gyerek-fejhallgatókat még a 90-es évek végén vezette be, az újratervezett színes gyerek-fejhallgatókat már nagyobb hangszórókkal látták el, amelyek a hangminőséget is javítják.

Az új fejhallgató bevezetése a legfrissebb újítás az innovatív, digitális szélesvásznú ice szórakoztató rendszerben, amely 2014-ben 10. alkalommal nyerte el a SKYTRAX World Airline Awards A világ legjobb fedélzeti szórakoztató rendszerének járó díjat. A First és Business Class utasok már most is minden járaton aktív zajszűrővel ellátott fejhallgatót kapnak.

 

Forrás: Travelo

Az Emirates 2007-ben a Walt Disney Studios Motion Pictures-szel együtt dolgozta ki a képfeliratozást, a hallássérülteknek kifejlesztett technikai újítást. 2014-ben pedig az első volt, amely hangalámondással kínálta fedélzeti filmjeit a látássérült utasoknak. A légitársaság a közelmúltban vezette be a fedélzeti Wi-Fi szolgáltást is, amely jelenleg 106 repülőgépén elérhető, beleértve a teljes A380-as flottát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek