Balira készül? Íme egy új alternatíva

  Balira készül? Íme egy új alternatíva

   2015. június 3-tól naponta közlekedő járatot indít az Emirates az indonéz szigetvilág egyik legkedveltebb nyaralóhelyére, Balira - jelentette be a légitársaság.

  Bali az Emirates 148. célállomása, amely eddig a délkelet-ázsiai és óceániai térség 13 országának 23 célállomására szállította utasait. A naponta közlekedő, menetrendszerinti Dubaj-Bali útvonalon egy Boeing 777-300ER, kétosztályos repülőgép szállítja majd az utasokat. Bár átszállással eddig is eljuthattunk Budapestről Balira más légitársaságokkal, mostantól egyel több lehetőség közül választhatunk majd.

  Emirates Boeing 777-300ER Fotó: Aero Icarus / flickrForrás: Travelo

   A naponta közlekedő EK398-as járat a nyári menetrendben helyi idő szerint reggel 8:20-kor indul majd a dubaji repülőtérről, és 21:40-kor fog leszállni a Bali Denpasar Nemzetközi Repülőtéren. Visszafelé az EK399-es járat 23:40-kor száll fel Baliról és másnap reggel 5:00-kor érkezik meg a Dubaji Nemzetközi repülőtérre.

  Az Emirates először 1992-ben indította el járatait Indonéziába, heti három járattal Szingapúron és Colombon keresztül. 2013. március óta a légitársaság napi három menetrendszerinti járatot üzemeltet a Jakarta–Dubaj útvonalon egy Boeing 777–es típusú repülőgéppel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!