Ingyenes, vezetett sétán ismerhetik meg Szentendre betlehemeit

  Idén két alkalommal, december 1-én és december 8-án 15:00 órától is ingyenes sétán vehetnek részt a Szentendrei betlehemek nyomában. Szentendre szerencsés helyzetben van, hiszen itt egy viszonylag kis belvárosi területen négy betlehemet is megcsodálhatnak Advent idején a látogatók.

  Forrás: drehkopp/Pixabay

  Vezetett séta keretében végigjárhatják ezeket a méretükben és stílusukban egyaránt nagyon eltérő alkotásokat, melyek még anyagukban is különböznek egymástól – bár mindnek ugyanaz a mondanivalója. Sok mindent megtudhatnak az ünnepkör szép szokásarólt, szimbólumairól idevágó irodalmi idézetekkel, és egy kis dalmát forralt borral kísérve.

  A korlátozott létszám miatt a sétára előzetes regisztráció ajánlott, a kiválasztott séta nevének és a jelentkező elérhetőségi adatainak megadásával. További részleteket az esemény Facebook oldalán találhatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!