Béreljünk magunknak egy finnt, és boldogok leszünk!

Roppant praktikus és ötletes kampánnyal álltak elő Finnországban. Helyi lakost lehet bérelni, aki segít újra összekötni minket a természettel. A Rent A Finn weboldalán videóban és szövegesen is elmagyarázzák a szokatlan turisztikai kampányt. A lényeg, hogy Finnország a világ legvidámabb állama. Ennek titka szerintük nem a magas kereset, hanem a természettel való kapcsolat. Ahogy írják:

amikor más terápiára megy, akkor a finnek felvesznek egy pár gumicsizmát és bemennek az erdőbe.  

Ez nem nehéz abban az államban, aminek 72 százalékát nyír- és fenyőerdők, 10,1 százalékát pedig tavak és folyók borítják. Az ENSZ boldogsági világranglistáján első helyet megszerző állam most igyekszik megosztani másokkal is a tudását, ami idevezetett.

Bérelj egy finnt!Forrás: Rentafinn.com

Felhívást tettek hát közzé, hogy bárki, aki átérzi a finnek és a természet kapcsolatát (még ha nem is finn), jelentkezzen boldogsági idegenvezetőnek, hogy száműzzük a stresszt a bolygóról. Csak egy videót kell készíteni a terveinkről, ezt feltölteni az oldalra a jelentkezés mellett, és várni, hogy bekerüljünk a legjobb 8-ba, akiket meghívnak az országba.

A jelentkezési határidő február 2. A kiképzés pedig másfél hónapig se tart, március 18-tól már lehet is finnt bérelni az utazók mellé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek