Jordánia legszebb helyei is bejárhatók street view-val

  Petra is szerepel a több mint 30 látnivaló között, amelyet ezentúl a fotelból felfedezhet.

  A több mint harminc történelmi látnivalót bemutató kampány a múlt héten indult. Petra mellett olyan látnivalókat "járhatunk be" virtuálisan, mint az ammáni citadella, az ókori római amfiteátrum vagy az akabai erőd.

  A kampányban a jordániai turizmus iránt elkötelezett Ránija királyné is aktív szerepet vállalt: ő a narrátora a virtuális túrákat népszerűsítő videónak.

  A kezdeményezést a királyné egy poszttal üdvözölte. Örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy ezentúl "mindenki betekintést nyerhet a Közel-Kelet szívében fekvő varázslatos királyságba. Jordánia továbbra is a béke szigete, jöjjön és látogassa meg, találkozzon a vendégszerető helyi lakosokkal, kóstolja meg az ételeinket, tanuljon egy kicsit arabul, gyönyörködjön a Wadi Rum és a sivatag gyönyörű színeiben. Mindenki talál valami érdekeset, nagyon boldog vagyok hogy így is megoszthatjuk gazdag kulturális örökségünket a világgal" - írta Ránija Al Abdullah.

  A jordániai látnivalókért ide kattintson!

  Egyre több olyan látnivaló van, amelyet akkor is megnézhetünk, ha nincs idő, pénz és lehetőség arra, hogy odautazzunk. Ausztrália vörös, kopár tájai, a Baradla-barlang, Angkor, Pompeji utcái, a dubaji reptéren állomásozó Emirates Airbus A380-as, a világörökség részét képező wieliczkai sóbánya, a 828 méter magas dubaji Burdzs Kalifa, és a lenyűgöző Galápagos-szigetek, vagy éppen a Tádzs Mahal és az agrai Vörös Erőd mind-mind bejárható, de akár Mongólia síkságaihoz is tehetünk egy virtuális kirándulást, ha éppen ahhoz van kedvünk.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Szertartásokra használt ókori épületet fedeztek fel Petrában

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!