Hamarosan indul az első és hivatalos 007-es élménytúra!

Hallottunk már korábban olyan lelkes vagy inkább megszállott James Bond rajongókról, akik világszerte követték kedvenc kémjüket a forgatási helyszínekre. Aki ezt eddig nem engedhette meg magának, az most jól figyeljen, mert indulnak az első hivatalos 007-es élménytúrák, amelyek a legismertebb Bond-helyszínekre kalauzolják el a jelentkezőket. 

A James Bond filmek egyik legszebb helyszínén - Matera, OlaszországForrás: Facebook/James Bond 007

A túrát a James Bond franchise indítja el, együttműködésben a Black Tomato nevű túraszervező céggel. Közösen alkották meg azokat az üdülési csomagokat, melyeknek tartalma alkalmazkodik a filmek tematikájához, de a helyszínek kiválasztásánál még a filmes helyszínek managereit is segítségül hívták.

És bizony a világ egyik legrégebb óta - 60 éve - futó filmszériájának volt egy-két nagyon emlékezetes helyszíne. Jamaika, Kuba, Izland és Hong Kong mellett olyan európai helyszíneken üldözték egymást kémek és világpusztító rosszfiúk, mint a csodás Matera városa, Monaco, Velence, London, a Comói-tó, valamint Monte Carlo - írták a Timeout.com oldalán.

Az első nagy túra, mely 13 napos és 12 éjszakás lesz (és bizony nem lesz olcsó mulatság), "A küldetés: Európa" nevet kapta. Londonban indul egy hajótúrával, ezt követi egy bevásárlókörút, ahol minden szükséges Bond kütyüt és kiegészítőt be lehet majd szerezni. Délután következik a kaszkadőrképzés, utána pedig az éjszakai kaszinózás martinivel, rázva nem keverve - és ez még csak az első nap.

A túra Párizsban, Monaco-ban, a Comói-tónál és Velencében folytatódik; lesz vízisízés, VIP látogatás a Casino de Monte Carlo-ban és rengeteg forgatási helyszín bejárás; a filmekhez képest annyi különbséggel, hogy itt nem akarnak majd meggyilkolni senkit egy körömcsipesznek álcázott karddal. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek