Extrém körülmények között ismét elindul a sarkvidéki kaland

Azok a merész kalandorok, akik mindig is arra vágytak, hogy felfedezzék az Északi-sark mesés tájait, már készülhetnek a megmérettetésre, mert október 24-én 16 órától kihirdetik élőben a Fjällräven Polar jelentkezési feltételeit, és a megújult, 300 kilométeres túraútvonal részleteit a nemzetközi esemény honlapján.

A kép csak illusztrációForrás: skeeze/Pixabay

A pályázóknak a jelentkezési időszakban különböző kihívásokat kell teljesíteniük, be kell számolniuk motivációikról és arról, hogyan győzik le a félelmeiket és miként élik a mindennapjaikat fenntartható módon.

Erről fotós vagy videós beszámolót kell készítenük. A jelentkezők közül novemberben választják ki azt a 20 szerencsést, akik jövő tavasszal csatlakozhatnak az expedícióhoz.

A Fjällräven Polar szépsége, hogy összehoz húsz, a világ különböző tájairól érkező természetbarát embert, akik a mindennapokból kiszakadva együtt élhetik át ezt az életre szóló élményt.

- írta az oldalon Carl Hård af Segerstad, a márka nemzetközi eseménymenedzsere.

Az útleírás szerint a A résztvevők, miután kapnak egy átfogó képzést, hat napot töltenek majd el a zord vadonban, kutyaszánnal bejárják a varázslatos tájat, és öt éjszakát sátraznak a szabad ég alatt. A kalandhoz a világ számos tájáról csatlakozhatnak a természetjárók, így hazákból is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek