E-kerékpározással egybekötött borvacsorát szerveznek a Balaton-felvidékre

A Dobosi Birtokközpont és a Balaton Bike Tour május 15-re és 16-ra, szombatra és vasárnapra kiscsoportos, tavaszi bringanapokat szervez finom ételekkel és borokkal. Akik csatlakoznának az idei nyári szezon egyik első túrázós és boros programjához, azok felfedezhetik a Nivegy-völgyet és Szentantalfát, ahol a pincészet birtoka is található. 

A központtól indulnak a túrákForrás: Balaton Bike Tour / Facebook.com

A két napnak programja megegyezik, a jelentkezők délelőtt 10 órakor találkoznak Szentantalfán, a birtoknál, ahol kiválasztják a kerékpárjaikat és az útvonalat, amin kerekeznének. Választhatnak egy terepes mountainbike útvonalat, ami 45 kilométeres és 71%-ka terep, 29%-ka burkolt út, vagy egy burkolt úton haladó trekking túrát, ami 47 kilométer hosszú, 3%-ka terep és 97%-ka burkolt út. A túrák 10:30-kor indulnak, és kisebb-nagyobb megállókkal 15 és 16 óra magasságában érnek vissza a pincészethez.

A vendéglátók ezek után borkóstolóval és hidegtállal vagy késői ebédmenüvel várják a biciklis csapatokat, attól függően, ki mit választott a jelentezésénél. A túrák ára tartalmazza az e-kerékpárok használatát, a túraszervezést és -vezetést, a tea és kávé fogyasztást, illetve a választott kései ebédmenüt vagy vegyestálat, valamint a borkóstolót. A menüsorok és a részvételi díjak az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek