Szeretne bálnákkal úszni az éjféli napfényben? Izlandon jövőre megteheti

  A Black Tomato nevű, luxusutazásokra specializálódott iroda nemrég új programot vett fel a naptárába jövő nyárra, arra az időszakra, amikor a hosszúszárnyú bálnák éves vándorlásukat folytatják a Karib-térségből az északi szigetországba - adja hírül a timeout.com.

  Hosszúszárnyú bálnaForrás: National Marine Sanctuaries/commons.wikimedia.org

  Az öt napos túrán júniustól augusztus elejéig lehet részt venni, a program Reykjavikban kezdődik, és magában foglalja a kirándulást az Eyjafjörðurhoz, Izland egyik leghosszabb fjordjához. Az utazási iroda szerint igazán varázslatos élmény a bálnákkal úszni, melyet csak fokoz a nyári hónapokra jellemző, éjszakai napsütés.

  A nyaralás ugyanakkor nem merül ki ennyiben, a vendégek jet-ski túrát tesznek Ólafsvíkba, sarkvidéki sznorkelezésre indulnak Grímsey szigete mellett, megmártóznak a GeoSea termálfürdőben és vezetett túrát tesznek a Lofthellir-barlanghoz. Az utolsó napon pedig, a bálnatúrát követően a híres Kék-lagúna termálvizében integrálhatják az élményeket. Az utazás ára alig több, mint 3 millió forint.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!