A legszebb őszi munkát hirdették meg New York államban

  Ki ne szeretne gyönyörködni az őszi levelek varázslatos színeiben? New York állam most azokra számít, akik egyébként is nyomába erednének a legszínesebb tájaknak, vagy épp egy ilyen helyen laknak, és szeretnének segíteni abban, hogy kiderüljön, hol a legszebb az ősz.

  Varázslatos színek Vermontville mellettForrás: Tony Webster/commons.wikimedia.org

  A hirdetés szerint az önkénteseknek minden héten részletes jelentést kell írniuk a környező lombozatról, megbecsülve a várható hétvégi állapotokat. Fel kell jegyezniük a helyszínt, azt, hogy a levelek milyen aránya vált színt várhatóan azon a hétvégén, milyen színűek lesznek, mennyire élénkek, és az évszaknak mely szakaszában járunk.

  A jelentéseket hétfőn és kedden kell elküldeni, szeptember közepétől november közepéig pedig, szerdánként közzéteszik a beérkezett adatokat az iloveny.com oldalon, ahol a felhívás is olvasható. A legjobbnak ítélt levélfelmérő jutalma némi publicitás a turisztikai iroda weboldalán és közösségi média platformjain.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!