Régi olajbogyó-ligetbe vezeti el az új térkép

  Új térképpel ajándékozta meg a turistákat a montenegrói Bar Község, mely egyebek mellett a helyi olajbogyó ültetvényre kalauzolja el a látogatókat.

  A legrégebbi olajbogyófákhoz is elvezeti a térkép - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: liggraphy

  Bar környékén számos régi olajfaliget várja a látogatókat, és ezeket most az új térkép segítségével könnyedén meg is lehet találni. Ez azt jelenti, hogy, aki Bar óvárosában jár, a régi utcákon és épületekben tett séta után betervezhet egy olajfa-liget túrát is.

  Ezzel a természeti látnivalókat és a helyi agrárturizmust is népszerűsítik a helyiek.  

  A térképet azért is érdemes átböngészni, mert kulturális nevezetességek is megjelennek rajta: kőhidak, régi malom, híres kőházak is szerepelnek rajta, így átfogó ismertetést ad Bar történelmi látnivalóiról. A hangsúly mégis a régi olajbogyó-ligeteken van, amelyekről hamarosan új információs táblákon is olvashatunk - írja a montenegrói Boka News.

  A térképet turisztikai irodákban, hotelekben, kulturális intézményekben is elhelyezik, hogy könnyen megtalálják őket a turisták.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek