Ha egész nap hajókázna a Dunakanyarban, most személyenként 500 forintért megteheti

Ugyan Esztergomot nem érinti A MAHART új, HOP-ON HOP-OFF elvén működő hajójáratára de a hajók naponta többször közlekednek Visegrád, Zebegény, Nagymaros, Dömös települések között. A MAHART július 3-tól, péntektől indította el kedvezményes áron igénybe vehető dunakanyari körjáratait – írja az infoesztergom.hu.

Visegrád egy részének látképe a magasbólForrás: Szvitek Péter - Indafotó/Wikipedia

A járatok tehát a dunakanyari településeket kötik össze, ahol az utasok bármikor leszállhatnak, megismerhetik a településeket, túrázhatnak vagy akár kerékpározhatnak, majd a következő járatokkal folytathatják tovább a hajózást az adott napon belül.

A hajóra napijegyet lehet váltani, ami egységesen 500 forintba kerül, és az adott napon bármennyiszer felhasználható. Kerékpárt is vihetünk magunkkal, ennek pótdíja 200 forint.

2020.07.01. és 08.31. között a kajla útlevéllel rendelkező diákok díjmentesen utazhatnak a Visegrád - Nagymaros - Zebegény - Dömös - Nagymaros - Visegrád útvonalon közlekedő kirándulóhajó járaton. További információkat és a menetrendet a Mahart weboldalán találhatják meg. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek