Ezek a világ legfotogénebb erdei

  A Taxi2airport.com a hashtagek alapján gyűjtötte össze azokat az erdőket, melyekről a világon a legtöbb kép szerepel az Instagramon - adja hírül a Lonely Planet. Lássuk, melyek ezek.

  A Fekete-erdő

  A németországi Fekete-erdő 1 489 943 hashtage több mint hétszerese a második helyezettének. A sötét, sűrű erdő végtelen lehetőségeket kínál a fotósoknak érintetlen szépségével és sokféleségével, mely hegyvidéki tájakat és vízeséseket egyaránt rejt, emellett a Duna is hozzájárul a festői látványhoz.

  A Fekete-erdőForrás: Creative-AK/pixabay.com

  Az Amazonas esőerdeje

  Az Amazon esőerdeje 197 615 hashtaggal második helyezést ért el. A brazíliai erdő 16 000 fafajtával és 390 milliárd fával rendelkezik, a látogatók kenuzhatnak egy elárasztott erdőn keresztül, függőágyban ringatózhatnak egy csónakon, míg a majmok kiáltása fel nem veri őket.

  A sherwoodi erdő

  A legendás Robin Hood erdeje 142 011 hashtaggel érte el a harmadik helyet. A mindössze 182 hektáros terület különösen az új látogatóközpont 2018-os megnyitása óta vonzza a látogatókat.

  Arasijama/Sagano bambuszerdő

  A 83 821 hashtaggel a negyedik helyre került bambuszliget Kiotó egyik legnépszerűbb látnivalója, ami nem is csoda. A ligetben minden irányba a vastag, zöld bambuszszárak végtelenje vezet, és a fény varázslatos módon csillan meg bambuszleveleken.

  Mossy Forest

  A malajziai Mossy Forest az ötödik helyezést érte el 64 564 hashtaggal. A Brinchang közelében található sűrű, kusza, mohával fedett erdő a hegyvidék leghangulatosabb túraútvonala. A dzsungelsétány a bejárat közelében indul, de számos, kalandos útvonal vezet az erdő mélyére.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!