Mesebeli szállás rejtőzik az erdő közepén álló iskolabuszban

  Tegnap olvashattuk az Airbnb trendjelentésében, hogy a természetben töltött vakáció és az aprócska helyek iránti igény egyaránt növekvő tendenciát mutat. Aki hasonló élményeket keres, annak ez az iskolabuszból kialakított szállás épp megfelelő lehet.

  Forrás: airbnb.com

  Az észak-karolinai Fekete-hegységben, az asheville melletti Weaverville-ben található babakék busz kívülről pont úgy néz ki, mint bármely társa, belépve azonban a vendégeket pompásan berendezett apartman fogadja - adja hírül a Travel and Leisure.

  A busz nagyméretű ággyal és ablakokkal rendelkezik, található benne mosogató, étkező, áram és kávéfőző is, hogy a vendégek tökéletes reggelit élvezhessenek, miközben gyönyörködnek a kilátásban.

  A szállásfoglalással a vendégek jó ügyet támogathatnak, a cég a bevétel egy részével a Sparklebarkban működő művészi rezidenciát szponzorálja júliusban és augusztusban, emellett egy kisebbségi csoportokat támogató szervezeten keresztül ingyen szállást biztosít az arra rászorulóknak. További képek az Airbnb oldalán láthatók.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!