Óvatlan túrázók képével riogat a Grand Canyon Nemzeti Park

  A Grand Canyon Nemzeti Park egy három, óvatlan és rosszul felszerelt túrázóról készült fotó kíséretében adta ki figyelmeztetését, amelyben arra kéri a látogatókat, hogy hólánccal felszerelt túrabakancsban és túrabotok segítségével vágjanak neki a hegységnek, mert az útvonalak nagyrésze meglehetősen jeges - adja hírül az FTW.

  Kilátás a Grand Canyonban - illusztrációForrás: Linnaea Mallette/pixabay.com

  "Ellentétben ezekkel az emberekkel ne kockáztasson" - szól a Twitterre is felkerült figyelmeztetés. A képen az egyik túrázó látványosan alulöltözötten, tornacipőben küzd az elemekkel, melyre természetesen számos reakció érkezett. Az emberek egyetértettek abban, hogy „ez nem tűnik a legjobb választásnak."

  A Nemzeti Park egyes részeit szerdától le is zárták a viharos időjárás miatt, miközben bizonyos területekre rendszerint december 1. és május 15 között eleve nem lehet járművel behajtani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!