Egy újabb horvát város kerülhet fel a futók bakancslistájára

  Zágráb, Split, Pula, Opatija, ©ibenik, Rovinj, Omią, Hvar, Poreč, München és Graz után Samobor városa is csatlakozott a SightRun turisztikai alkalmazáshoz, amely a futást köti össze a város nevezetességeinek felfedezésével - írja a horvát HrTurizam.

  Samobor belvárosaForrás: Wikipédia / Készítette: Robert Majetic

  A SightRun egy ingyenes mobilalkalmazás, amely GPS segítségével navigálja a futókat, miközben a helyi látványosságokról is mesél. A kocogni vágyók mostantól Samobort is körbefuthatjék az alkalmazással, és érdekes információkat hallhatnak a tengerparti városról.

  A SightRun samobori túrája egy 6 km hosszú körtúra, amely a Tomislav Király téren kezdődik, és ott is ér véget.

  A fülhallgató elengedhetetlen az alkalmazás használatához. Ennek előnye, hogy a fülünkbe kapjuk azokat az információkat is, hogy mikor merre forduljunk, így nem kell folyamatosan a telefont böngésznünk futás közben, így elkerülhetjük az esetleges baleseteket is. Az alkalmazáson az összes túra angol és horvát nyelven érhető el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!