Ebben a kisvárosban térkép és navigáció nélkül sem téved el

Ha Horvátországban járunk, valószínűleg nem szívesen hagynánk ki egy izgalmas kalandtúrát, hiszen annyi gyönyörű természeti látványosság közül választhatunk. Ma már számos alkalmazás és térkép segítségével juthatunk el egy adott helyszínre, de talán sokkal érdekesebb, ha ezek igénybevétele nélkül, pusztán meghatározott jelekre és útmutatókra támaszkodva találjuk meg a különféle látványosságokat és természeti kincseket.

Ivanec település környéke felülnézetbőlForrás: Facebook / Grad Ivanec / Készítette: Zoran Stanko

A horvátországi Ivanec településen most ilyen rendszert hoztak létre: az Ivanec Turisztika Bizottság szervezésében új útmutató táblákat állítottak fel, a meglévőeket pedig korszerűsítették a város több pontján - írja a HrTurizam hírportál.

A táblák a turistákat a legérdekesebb természeti látványossághoz vezetik el, például kirándulóhelyekhez, sípályákhoz, hegyi utakhoz, forrásokhoz, és emellett a legjobb turisztikai-vendéglátóipari létesítmények sem maradhatnak ki a tájékoztatásból. 

A táblák elhelyezését a terv szerint jövőre folytatják majd, ahogy azt az idő és a szervezet anyagi erőforrásai engedik. Ha minden a terv szerint halad, jövőre már telefonos navigáció és térkép nélkül is egyszerűen bejárhatjuk ezt a környéket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek