A végtelen tenger felett lebegnek az üvegerkélyek a felfedezőhajón

  A Hapag-Llyod Cruises legújabb hajója, a HANSEATIC nature május 4-én futott ki a tengerre Hamburg kikötőjéből.

  A felfedezőhajók új generációjához tartozó HANSEATIC nature már utasokat is vitt a fedélzetén az első úton, mely észak felé vette az irányt. A Hapag-Llyod Cruises sajtóközleménye szerint Skócia, Skye-szigete, majd a Lewis-, Orkney- és Shetland-szigetek követték egymást az útvonalon. Majd a hajó a norvég fjordok felé fordult, ahol az utasok a Sognefjord és az Aurlandsfjordot nézhették meg; a végállomás Bergen volt.

  A 138 méter hosszú, 22 méter széles hajóról, pontosabban a három új felfedezőhajóról már olvashattak az oldalon egy részletesebb leírást. Az igazi újdonságot ezeken a hajókon az jelenti, hogy egy hatalmas, nyitott megfigyelő fedélzetük van, így az utasok közelebb kerülnek az őket körülvevő élővilághoz, vagy akár a jéghegyekhez.

  Hanseatic nature Hapag-Lloyd Cruises Hanseatic NatureForrás: Hapag-Lloyd Cruises /Christian Wyrwa

  Ugyanezt a célt szolgálják a hajótestből kiugró üvegfenekű erkélyek is, hisz ezeken állva szó szerint a víz fölött lehet lebegni, míg a felfedezők talpa alatt tökéletesen rá lehet látni a kristálytiszta vízre.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!