Sípálya eladó Tatabánya mellett

  Szokatlan ingatlanhirdetés került ki szokatlan helyre még május 1-én: a Síelők.hu írt arról, hogy eladó a csákányospusztai sípálya (nomen est omen). A Tatabányától 5 kilométerre lévő egykori pálya manapság inkább bozótosra emlékeztet, pedig az 1980-90-es években 2-3 húzólift is üzemelt és a pályákat motorosszánnal kezelték.

  Felvonó a bezárt csákányospusztai sípályán.Forrás: Síelők.hu

  Azt írják, a telek megközelíthetősége jó a közeli 1-es főút miatt. A telek lejtős, szabálytalan alakú, nincs bekerítve, mellette vadászház és erdő található. A legelő és sípálya hat külön helyrajzi számon fekszik. Egyben is megvehető mind a hat, 164 134 négyzetméteres terület, de három külön részben is eladják 1000 forint/négyzetméter áron (tehát összesen 164 millió forintért).

  A hirdetés megemlíti, hogy kis fantáziával nagyokat lehet itt sportolni, újra kialakítható a sípálya. A korábbi pályából a felvonó oszlopai még megmaradtak. Nyári bobot is lehetne ide építeni, de akár lovardának is megfelelhet a telek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek