Átadták a kékestetői tévétorony megújult kilátóját

  Átadták a felújított kékestetői tévétorony-kilátót a látogatóknak, erről az MTI számolt be szűkszavú tudósításban. De, hogy milyen lett a végeredmény, azt egy október eleji Heol-cikkből rekonstruálhatjuk. Bene Csaba, az üzemeltető Mátra Gasztronómia Kft. ügyvezetője akkor így nyilatkozott:

  Modern kinézetet kap az itt található két helyiség, a régi burkolatokat is kicseréljük, és a bútorok is a mai kornak megfelelőek lesznek. Vidám turistacsalogató helyet szeretnénk ide varázsolni. A presszóban két mosdót is kialakítunk az eddigi egy helyett, hiszen a visszajelzések szerint erre igen nagy volt az igény.  

  Tiszta égbolt esetén északon még a Tátra vonulatai is feltárulhatnakForrás: Polyak Attila / Travelo

  A Tető Étterem mellett a közeli játszóteret is felújították, fa-fém játékok, mászóka, hinta került ide, amit fakerítéssel öveztek, hogy amíg a szülők a panorámában gyönyörködnek, addig a gyerekek se tudjanak elcsatangolni. És ha már a szülőkről van szó, jó ha tudják, hogy évente kétszer Borpikniket is rendeznek majd a hegyen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!