Stílusos túrázóknak: íme a 21. századi lakókocsi

Napjaink trendje, hogy törekszünk az élet egyszerűsítésére, és ebbe az egyre kisebb, mégis minden igényt kielégítő lakóegységek felbukkanása is beletartozik.

A Land Ark tervezői által készített lakókocsi nem csak exkluzív élményt hivatott nyújtani, de teljes mértékben szakít a külső hatásokkal – írja a Digital Trends. Ezt úgy kell érteni, hogy a Drake fantázianevű szállás maximális szabadságot nyújt lakóinak, akikből akár hét is kényelmesen elfér a fedélzeten. A két galériával együtt összesen 32 négyzetméterről élőhelyről van szó – a két galérián egy-egy franciaágy található.  

Ez a lakókocsi sehol sem lesz cikiForrás: Facebook

A stílusos külsőt fekete bádoglemezek adják, melyeket szigeteltek, így a Drake bármilyen időjárásban kellemesen használható, akár extrém hóviharokban is. A tetejét ráadásul úgy alakították ki, hogy a téli sportokhoz szükséges felszerelést lehessen ott szállítani. A beltér fehérített fenyőborítást kapott, LED-es világítást, illetve vízálló, luxus kivitelű műanyag parkettát. 

A konyhában rozsdamentes acél hűtőszekrény és fagyasztó, három égős főzőlap és egyedi bútorok várják a lakókat. Étkezéshez vagy a fenti tetőteraszt, vagy beépített kanapét választhatják. A fürdőszobában egy normál méretű zuhanyzó is elfért. A luxus persze itt nem áll meg: rengeteg tárolóhely, konnektorok és USB-aljzatok szolgálják a lakók kényelmét. Meglehet, aki egyszer kipróbálja, többet vissza se akar térni a civilizációba.

A Drake belső tere is csupa-csupa extraForrás: Facebook

A Drake-ből jelenleg egyetlen darab van készen, de 140 ezer dollárért (közel 40 millió forint) bármikor rendelhetnek az érdeklődők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek