Íróasztallá, ággyá és konyhává alakítható bőröndök debütáltak

  Ennél nagyobb kényelemben aligha utazhat, aki nem szeretné nélkülözni a civilizáció vívmányait az otthonától távol.

  Mosogató ugyan nem áll rendelkezésre, de főzni lehet ebben a minikonyhában, melyet a Fabbrica Pelletterie Milano dizájnere, Marc Sadler talált ki – írja a Travel and Leisure.

  Forrás: Facebook / Diego De Pol

  A ránézésre alumíniumbőröndöknek látszó tárgyak valójában funkciójában csaknem tökéletes alternatívát rejtenek konyha, íróasztal és ágy formájában. A legmeglepőbb talán a konyha, ahol tényleg minden van, még főzőlap is, épp csak a mosogatást nem lehet megoldani "benne". A hamarosan üzletekbe kerülő megoldás ára várhatóan 6500 euró (kétmillió forint) lesz. 

  Az "íróasztal" ennél kissé olcsóbb (4900 euró / másfél millió forint), ebben egy irodai szék, egy munkaasztal és tárolófiókok rejlenek, ráadásul a kütyük töltéséhez használatos aljzatok is megtalálhatók benne. 

  Amikor pedig véget ér a nomád munkanap, a szintén 6900 eurós ágyban megpihenhet, mely egyszerűen kihajtogatható a bőröndből. Ha pedig teljessé akarja tenni az élményt, érdemes meg megvenni hozzá ezt a ruhásszekrénnyé alakítható bőröndöt is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek