A bőrönd, ami ruhásszekrénnyé nyílik ki

Aki sokat utazik, és gurulós bőröndökből éli életét, az biztosan értékelni fogja azt az újítást, amely megspórolja neki a szállodában való kipakolás nyűgjét.

A Lifepack Carry-on Closet elnevezésű találmánya egy bőröndbe rejtett mini gardróbszekrény – írja a Lonely Planet News. Beépített polcrendszerét a bőrönd hátulja tartja meg függőleges helyzetben. Úgy tűnik, ez a megoldás jobb rendszerezést tesz lehetővé, és az utazó hamarabb megtalálja azt, amit éppen keres.

A legtöbbünk számára a gondosan bepakolt bőrönd a célba érve pillanatok alatt „felrobban" a szállodai szobában, pedig rengeteg energiát fektettünk abba, hogy mindent szépen összehajtogassunk és becsomagoljunk. Ezt a problémát oldja meg egy dán start-up, a Solgaard Design megoldása. Alapítója, Adrian Solgaard pontosan tudja, milyen frusztráló tud lenne a fenti probléma. Ő maga nyolc hónapon át folyamatosan bőröndből élt, hogy tökéletesítse elképzelését. 

Lifepack: a feltaláló és a csodabőröndForrás: Indiegogo.com

A megoldás a Lifepack, melynek szilárd műanyag házára akár rá is ülhetünk, nem fog eltörni. Amikor pedig kinyitjuk, mindent rendben találunk: kipakolásra nincs szükség, mert a polcrendszer kiemelhető, és kampójának köszönhető könnyedén felakasztható egy ruhásszekrény rúdjára. A feltaláló még arra is gondolt, hová gyűjtsük a szennyest a bőröndön belül.

A Lifepack induló ára 162 euró (kb. 50 ezer forint), és az Indiegogo közösségi finaszírozású termékek oldaláról rendelhető meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek