Gyönyörű drónvideó készült Bled égbetörő váráról

  Ha valakinek Szlovénia eddig még nem volt a bakancslistáján, talán az alábbi drónvideó alapján majd arra is felkerül. Ötvös Sándor, aki egyébként Erdély csodáiról már több, hasonló kisvideót is készített, ezúttal Szlovénia gyöngyszemeit mutatja meg a magasból.

  Látható közöttük a türkizkék színű Bledi-tó, annak égbetörő vára és maga az elképesztő szépségű Bled-sziget. (Ha kíváncsi arra, hogy mi az az öt dolog, amit semmiképp nem szabad kihagyni Bledben járva, akkor kattintson ide.) Majd a kis drón a Bohinji-tó fölé repül, hogy megmutassa a tavat körbeölelő hegycsúcsokat, a Júlia-Alpok csúcsait és a síelők egyik legnépszerűbb téli centrumát, a Vogel hegy lankáit. A helyekről készített gyönyörű fotóit egyébként Facebook-oldalán is végiglapozgathatják. De előtte mindenképp nézzék meg az alábbi videót!

  Az erdélyi drónvideókban legutóbb Torockó felett repült a kamera, majd a föléje magasodó Székelykő, a torockószentgyörgyi vár és a Tordai-hasadék volt látható. Nézzék meg ezt is, megéri!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!